OM KLAS HALLBERG

Föreläsare Författare
Husfilosof

Klas Hallberg har en enastående förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang.

Han har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar.

P4 extra lotta bromé klas hallberg husfilosof
HUSFILOSOFEN

Klas är sedan ett par år husfilosof hos Sveriges Radio P4 Extra.

Där delar Klas med sig av sina reflektioner över stort och smått. Det sänds ungefär en gång i månaden, oftast strax före kl 15:00.

Alla sändningar, lyssna här!

Föreläsare Klas Hallberg Stora Inspirationsdagen
SCENKONSTNÄREN

Under 15 år har Klas satt upp sina egna shower, som han kallar för tänkvärd underhållning. Först ut 2004, var föreställningen Hångla mer! som gick under fem år på Vasateatern i Stockholm. Uppföljaren Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska blev snabbt en succé och fyllde Gröna Lundsteatern och Scalateatern i Karlstad under tre år. Under 2015 var föreställningen på Sverigeturné. Föreställningen fick skyhöga betyg av publiken, 4.9 av 5.0. Recensioner finns här på ticketmaster.

En ny föreställning har premiär i höst. Det är Karlstadpremiär den 12 oktober och den stora premiären är i Stockholm den 24 oktober. Se aktuell turnéplan här.

Klas Hallberg hångla hedra mysteriet föreläsare show
FÖRFATTAREN

Klas är född och uppväxt i Karlstad och numera bosatt i Stockholm.  Under sin karriär har han skrivit flera böcker.

Fyra titlar är aktuella just nu och finns att köpa i bokhandeln. Den senaste utgivna boken är trilogin”Varför växer gräset?” som tidigare har sålts i 200 000 exemplar.  Finns på Adlibris, Bokus och Storytel.

PUBLIKEN OM KLAS

från föreställningen ”Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska, Gröna Lundsteatern i Stockholm.

”Han hjälper oss att våga att inte vara så rädda”

Fler recensioner här på ticketmaster