Sociala medier

På turné – Att leva innan man dör

En skrattfest om livets allvar

Nu släpper vi loss endorfinerna, skrattar oss hesa och gör oss påminda om att vi ska leva innan vi dör. Vi går en framtid till mötes som är kantad av ovisshet….Läs mer!
Hösten 2023 i Örebro, Göteborg, Karlstad, Stockholm, Gävle

Boka och läs mer här!

Peptalk i orostider – en ny föreläsning

Ett peptalk för dig som vill ge din personal en energikick och en påminnelse om att mitt i all osäkerhet och alla potentiella hot finns fungerande verksamheter och verkliga behov och verkliga värden att skapa. 

 

Jag stirrar några av våra utmaningar i vitögat, samtidigt som jag påminner som hur mycket resurser vi faktiskt har för att klara av dem. Som vanligt skräddarsys innehållet efter dina/era behov och det blir garanterat en injektion till deltagarna.

 

Jag vill få en offert

Gå i kundens skor!

Klas skräddarsyr till din organisation

 

Jobbar du med att få din organisation att bli bättre på att möta de som ni finns till för?  Det här är en föreläsning om att skapa värde ihop med kunderna, användarna, medborgarna – kalla dem vad du vill. Det blir en föreläsning om att ha fötterna i kundernas skor och utgå från kunderna när vi utformar våra erbjudanden och våra processer.

Boka och läs mer här!

Jag är branschvinnare inom Artistbranschen

En branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. Jag är tydligen bland de bästa 5 %:en inom Artistbranschen. Kul!

 

En av världens nio bästa talare

5000 talare i världen har studerats och Klas rankas till en av de bästa, tillsammans med Eddie Izzard, Michelle Obama, Anthony Robbins och ytterligare några välkända namn.

 

”Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör. Att se Klas är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester på en person, där han konsekvent jobbat in teknik efter teknik i sin leverans på ett sätt som få föreläsare har. Hatten av för Klas! /David JP Phillips, grundare av The 110 steps (SpeakerRating)

Läs mer om Klas här!
Gör en förfrågan här!
Gör en förfrågan

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om t ex nya föreläsningar, shower och böcker samt annat jag har på gång.