BOKA FÖRELÄSNING

Jag skräddarsyr

När du hyr in mig som föreläsare till din organisation så är jag till för er. Jag gör allt jag kan för att vara den pusselbit som ni behöver vid aktuellt tillfälle. Jag kommer inte med en färdig standardföreläsning och ställer in skorna. Jag kommer dit med en slags besatthet av att göra mig relevant för er.

Hela mitt yrkesliv har jag drivits av en huvudsaklig idé: att organisationer behöver göra sig relevanta för sina kunder/användare/brukare. Givetvis speglar denna idé hur jag själv förhåller mig till mina egna kunder. Häpp! Klas

Verksamhetsstyrning i en föränderlig värld

Vi måste ha styrning – men vi får inte fastna i den. En fruktansvärt rolig föreläsning med obehagligt tydliga sanningar.

Bemötandets magi

– om vardagligt ledarskap En vidrig sanning är den – men ändå sann: Vi leder varandra genom vårt sätt att bemöta varandra. En riktigt rolig föreläsning om hur vi faktiskt påverkar vår omgivning med vårt sätt att bemöta andra i vardagen.

Personlig effektivitet

Om att ta eget ansvar för att få saker gjorda. En lömsk föreläsning där medarbetarna skrattar sig till den obehagliga insikten att de är inblandade själva i sina egna liv.

Mask – mört – gädda

- om entreprenörskap och affärsmannaskap. En fruktansvärt enkel metafor som ger väldigt tydliga förhållningssätt för framgång. Man gräver mask och agnar med den för att fånga mörten, som man sedan lockar gäddan med. Om att gilla att gräva mask – och även komma ihåg att det ska upp gäddor i båten också!

Prestera bättre och må bättre

Det finns en ganska vanlig föreställning om att man antingen får prestera eller må bra. Den här föreläsningen hamrar på ren värmländska in det uppenbara: vi kan och ska BÅDE prestera OCH må bra.

Att göra det omöjliga möjligt

Vi tar oss ut i fältet av möjligheter och upptäcker dem i vardagen. Vi gör oss av med begränsande föreställningar och älskar äventyret. Det här är en riktig rock´n roll-föreläsning om att spränga gränser. Yes!!

IMPROVISATÖREN

Hur Klas använder oförutsedda händelser för att skapa kontakt med publiken

ALLTID PÅLÄST

Om vetenskap och om förvirring och tvärsäkerhet

OM KONFERENSER

Om hur litet vi faktiskt skapar bra villkor för utbyte.

En av världens 9 bästa talare

Endast  9 (nio) personer i hela världen, av de 5000 talare som rankats av oberoende organisationen SpeakerRating.com, har uppnått den nivå som kallas Diamond Speaker. Nu sällar sig Klas till skaran där bland andra Eddie Izzard, Michelle Obama och Anthony Robbins återfinns.

Torsdagen 14 februari 2019 mottog Klas utmärkelsen av grundaren David JP Phillips som säger:

“Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör som under sina 20 år som föreläsare målmedvetet och konsekvent jobbat in teknik efter teknik på ett sätt som få föreläsare har. Att se Klas på scenen är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester som ger dig i publiken bästa tänkbara upplevelse där och då och även när du lämnar lokalen. Hatten av för Klas! Jag är galet, galet stolt att få dela ut Sveriges första Diamond Speaker ackreditering.”

Klas Hallberg, Diamond speaker, bästa talare

The definition: A DIAMOND speaker is an outstandingly skilled speaker! They are similar to the worlds absolute elite of golfers, guitarist and football players – their skills are sublime; bringing crystal clear deliveries in unprepared situations but can easily deliver an unprecedented level of communication skills if they are prepared. Given that their content is on par with their presentation skills they are not only the top rated speaker at conferences – they will leave an ever lasting impression.

FLER PRISER:

I november 2018 fick Klas Stora Talarpriset 2018 som är ett oberoende pris med motiveringen:“Med en enkel finurlig dramaturgi och med stort hjärta gör vår vinnare skillnad och hjälper andra till framgång.”

Eventbyrån Eventyr överraskade också genom att utse Klas till Årets Talare 2018.

Klas har under åren flera gånger fått ta emot priset som “Årets Talare” av olika aktörer i branschen.

Läs mer om Klas föreläsningar här!