TURNÉPLAN - BILJETTER

gs-kh-helasverige-facebookformhemmet-kh-helasverige-facebook-header_3

Jag tar ansvar för mitt eget misslyckande!

När jag för drygt 10 år sedan skrev boken Hångla mer! var det för att bidra till att vi ska söka det opraktiska i tillvaron. Att hångla kan ju vara opraktiskt och därför väljer väldigt många att småpussas istället, och därmed ha kontroll på situationen. Jag tycker vi ska hångla! vi ska söka det opraktiska, där tänderna kan slå i och det kan bli svettigt. 

När jag nu 10 år senare tittar mig omkring i min samtid verkar det som att jag misslyckats kapitalt med att inspirera oss att vara opraktiska. Vi är mer kontrollerade, mer tillrättalagda och räddare än någonsin. Därför blir det nytt hångel. “Hela Sverige hånglar” är en vildsint uppmaning till oss alla att leva innan vi dör. Det är en påminnelse både till mig själv och alla andra. Det blir en tänkvärd skrattfest som syftar till hejdlös livslust och vardagsmod.

Kom och hångla vettja!    DN: Scalateaterns salong vibrerar av kärlek. Några skrattar i princip hela tiden, som i en medelålders Beatlemania.

GRANDE FINALE DECEMBER 2019

Stockholm 11 december. GRANDE FINALE!

kl 19:00-20:30, Oscarsteatern.

Publikrusning sedan premiären 2017

Det blev succé redan från första testföreställningen våren 2017. Jag blev stora glad och vågade boka stora teatrar runt om i landet och åkte på turné. Sedan dess har fler än 20 000 personer bänkat sig runtom i landet. 

Keep up the hångel!

“Klas Hallberg vet hur man på ett roligt sätt får medelklassen att tänka att nu jävlar i min lilla låda, på måndag är det jag som slutligen ändrar mitt liv. Det är ingen liten sak, och Hallberg hör till rikets största.”
/DN

“Värmlänningen som är Sveriges roligaste”
/NWT