Köpvillkor publika evenemang

Org.nr 559096-7575
kundservice@klashallberg.se

Villkor vid köp av biljetter

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden till sitt köp. Köpt biljett återlöses ej. Vi erbjuder ej ombokning eller återbetalning. Vid eventuell avbokning återbetalas ej biljettens pris.

Vi ansvarar inte för tekniska störningar som uppstår vid köp, och som kan påverka funktionaliteten eller tillgängligheten. Vi ansvarar inte heller för eventuell data som går förlorad på grund av sådana störningar.

Information om respektive evenemang, möjliga val och priser samt betalsätt för respektive evenemang som gäller för ditt köp framgår i samband med att du genomför ditt köp. Innan du trycker på köpknappen ber vi dig att noga kontrollera att uppgifterna om ditt förestående köp stämmer. Vid köp är du skyldig att uppge namn, adress, e-postadress och mobiltelefonnummer.

Leverans av biljetter/anslutningslänk

När du har genomfört en bokning skickas en bekräftelse med information och  instruktioner hur du ansluter till evenemanget till den e-postadress du uppgav i kassan. Vänligen observera att det kan ta upp emot 5-10 minuter att få bekräftelsen efter att du genomfört ditt köp. Om du inte har mottagit bekräftelsemailet efter genomfört köp ber vi dig att i första hand att kontrollera ditt mailkontos skräppost-mapp eller undermappar. Om du ändå misstänker att du inte fått dina biljetter ber vi dig kontakta kundservice@klashallberg.se så hjälper vi dig snarast möjligt.

Samtliga priser anges i SEK (svenska kronor) med eller exklusive moms.

Ångerrätt

Bokade och bekräftade biljetter kan inte avbokas eller ombokas. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.