PEPTALK ONLINE - BILJETTER

Peptalk i pandemin!

Onsdagen 10 februari kl 15:00-16:00 – fullbokat
Torsdagen 25 februari kl 15:00-16:00 – fullbokat
Onsdagen 17 mars kl 15:00-16:00 – extrainsatt

Vi behöver orka ett tag till! Vaccin-euforin dröjer ett tag. Friheten är ännu inte här. Restriktioner kommer och går. Nu gäller det att vi som individer, organisationer och samhälle fortsätter att både skapa värde och att ta hand om varandra.

Välkommen till ett peptalk som inte duckar för varken tyngd, tristess eller vanmakt – men som ändå ger energi att både härda ut känna glädje i kaoset.

Det blir ett intensivt peptalk om att gå i varandras skor och vara nyfikna. En injektion till dig som privatperson eller till er som arbetsgrupp som vill se till att cirkulera energin i samhället snarare än att cirkulera viruset.

Innehållet blir ett koncentrat av det jag pratat om under mina många föreläsningar för allehanda organisationer under hösten och vintern. Jag kommer att prata om vikten av att ha ett beginners mind, att hantera osäkerhet och om att sätta fötterna i andra människors skor. Jag varvar givetvis med iakttagelser av läget just nu och jag kastar in en och annan humoristisk reflektion.

Nu kör vi!

Heja!

Klas

KOMMANDE PEPTALKS ELLER ONLINE-HÄNDELSER