En av världens 9 bästa talare

Endast  9 (nio) personer i hela världen, av de 5000 talare som rankats av oberoende organisationen SpeakerRating.com, har uppnått den nivå som kallas Diamond Speaker. Nu sällar sig Klas till skaran där bland andra Eddie Izzard, Michelle Obama och Anthony Robbins återfinns.

Torsdagen 14 februari 2019 mottog Klas utmärkelsen av grundaren David JP Phillips som säger:

“Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör som under sina 20 år som föreläsare målmedvetet och konsekvent jobbat in teknik efter teknik på ett sätt som få föreläsare har. Att se Klas på scenen är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester som ger dig i publiken bästa tänkbara upplevelse där och då och även när du lämnar lokalen. Hatten av för Klas! Jag är galet, galet stolt att få dela ut Sveriges första Diamond Speaker ackreditering.”

Klas Hallberg, Diamond speaker, bästa talare

The definition: A DIAMOND speaker is an outstandingly skilled speaker! They are similar to the worlds absolute elite of golfers, guitarist and football players – their skills are sublime; bringing crystal clear deliveries in unprepared situations but can easily deliver an unprecedented level of communication skills if they are prepared. Given that their content is on par with their presentation skills they are not only the top rated speaker at conferences – they will leave an ever lasting impression.

FLER PRISER:

I november 2018 fick Klas Stora Talarpriset 2018 som är ett oberoende pris med motiveringen:“Med en enkel finurlig dramaturgi och med stort hjärta gör vår vinnare skillnad och hjälper andra till framgång.”

Eventbyrån Eventyr överraskade också genom att utse Klas till Årets Talare 2018.

Klas har under åren flera gånger fått ta emot priset som “Årets Talare” av olika aktörer, bl.a. Talarforum.

Läs mer om Klas föreläsningar här!

SNHK - metoden

För första gången presenterar jag en metod – ett verktyg – för att motverka runtrusande och småduttande.

Det är den enda metod som jag själv anser ha klarat av att omfamna den komplexitet som mitt liv erbjudit mig. Den enda metod som jag använder och har ägnat mig åt i 25 år.

SNHK – Sitt Ner Håll Käften

Nu kör vi – här på SNHK.se får du hjälp att komma igång.

Ho-Hoo App

Med appen kan du tidsbeställa Ho-Hoo’n till dig själv. Det kan vara bra om du t ex i förväg vet att du på tisdag kl 10:00 kommer att vara på ett meningslöst möte. Då kan du kl 10:15 ställa in ett Ho-Hoo – vad gör du?

Ladda ner här på Google Play

Ladda ner här på App Store

Ho-Hoo kommer från en av mina föreläsningar som handlar om att både styra upp och släppa taget. Ibland är vi så bundna av olika saker vi har fått för oss måste göras att vi helt enkelt struntar i det som är angeläget för att det inte passar med vår planering. Läs mer om mina föreläsningar här. 

Appen är utvecklad av IT-Huset som bestämde sig för att den behövs efter att jag hade föreläst hos dem.

Ho-Hoo App Klas Hallberg