SAMARBETEN & TIPS

STORA INSPIRATIONSDAGEN VÅREN 2018

Jag åker runt med talare som Robert Gustafsson, Fredrik Lindström, Elaine Eksvärd och Babben. Tillsammans bjuder vi på en späckad dag om motivation, teamwork och arbetsglädje.

Biljetterna säljs av arrangören och jag följer med på orterna nedan.

Ho-Hoo App

Med appen kan du tidsbeställa Ho-Hoo’n till dig själv. Det kan vara bra om du t ex i förväg vet att du på tisdag kl 10:00 kommer att vara på ett meningslöst möte. Då kan du kl 10:15 ställa en ett Ho-Hoo.

Ladda ner här på Google Play

Ladda ner här på App Store

Ho-Hoo kommer från en av mina föreläsningar som handlar om att hedra mysteriet. Under föreläsningen inspirerar jag individer och organisationer att både styra upp och släppa taget. Jag upplever att vi till stor del urskiljningslöst försöker styra upp, kontrollera, förstå det mesta i vårt liv och jag tror i grunden det är bra att vi försöker få ordning på tillvaron. Problemet är att vi ibland ger oss på sånt som är svårt att ta kontroll över eller att vi ibland är så bundna av olika målstyrningsprocesser, scorecards eller budgetar att vi helt enkelt struntar i att göra saker som inte passar med vår planering. Det kan bli väldigt omständigt, ineffektivt och dyrt. Under föreläsningen inspirerar jag åhörarna att ta ett kliv framåt och våga göra mer av det som verkligen är angeläget.

Ho-Hoo App Klas Hallberg