Sociala medier

Böcker

För beställningar av fler än 10 exemplar:

Mejla för offert kundservice@klashallberg.se

Böckerna finns i bokhandeln. Länkarna nedan är bara några exempel.

I kundens skor

Format: Inbunden, Pocket, E-bok, Ljudbok

 

Har du någonsin drabbats av bristande information när ditt tåg blivit försenat, knappat dig vilse i telefonväxeln, blivit ignorerad i en sjukhuskorridor eller tröttnat på att besvara utvärderingar och enkäter så fort du köpt något? Då är du inte ensam.

Den filosoferande författaren och föreläsaren Klas Hallberg och professorn Per Kristensson förklarar varför det är så viktigt och svårt att sätta sig in i kundens perspektiv. Det finns inga mirakelmediciner eller färdiga recept däremot visar de med hjälp av forskning hur rätt förhållningssätt och frågeställningar leder till att man kan och vågar ta några första verkligt värdeskapande steg tillsammans med sin kund.

För allt börjar i kundens skor.

För beställningar av fler än 10 ex, mejla för offert info@klashallberg.se

Hela Sverige hånglar! om att leva innan man dör

Format: Pocket, Inbunden, Ljudbok, E-bok.

 

Läs den här boken innan du dör! Sedan är det försent.

Det är vad livet handlar om: Att upptäcka och göra sånt man är nyfiken på – innan chansen är förbi. Även om det innebär att ta risker ibland.

Läs den här boken innan du dör! Sedan är det försent.

Det är vad livet handlar om: Att upptäcka och göra sånt man är nyfiken på – innan chansen är förbi. Även om det innebär att ta risker ibland.

Detta är en funderingskompis som ställer frågor, utan att ge tvärsäkra svar. Klas Hallberg resonerar träffsäkert om det viktiga i att ta små vardagsrisker, och visar hur vi faktiskt själva är inblandade i våra egna liv.

Dessutom lanserar han för första gången verktyget SNHK: sitt ner och håll käften. Allt för att motverka runtrusande och småduttande.

Boken är en fristående fortsättning av bästsäljaren Hångla mer!

Det är dags att börja uppleva livet istället för att bara genomföra det. Hångelmissionen fortsätter.

”En förträfflig bok om att må bra, få saker gjorda och uppleva mening i livet.”
Per Kristensson, Professor i psykologi, Karlstad Universitet

Diverse länkar är samlade nedan.
Boken finns i den fysiska bokhandeln, t ex Pocketshop och Akademibokhandeln.
Ljudboken finns där ljudböcker finns, dvs som styckförsäljning på Bokus/Adlibris och i samtliga streamingtjänster.

Företag som vill köpa en större mängd mejla info@klashallberg.se

Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska

Format: Pocket, Inbunden, Ljudbok, E-bok

 

Den här boken handlar om att både styra upp och släppa taget. Den handlar om att både privat och professionellt se till att styra upp det som ska styras upp, men också om

Den här boken handlar om att både styra upp och släppa taget. Den handlar om att både privat och professionellt se till att styra upp det som ska styras upp, men också om att släppa taget om det som för ögonblicket inte går att kontrollera. Det är nämligen däremellan som vi hittar fältet av möjligheter som gör att vi kan fatta bättre beslut.

Man skulle kunna säga att det handlar om mindfulness på ren värmländska. Dvs medvetenhet om vad som är angeläget i livet. För precis som de andra böckerna i serien handlar den om att våga och orka ta reda på vad i livet som verkligen är angeläget.

<em>”En riktigt bra bok som hjälper mig att inte bara göra det som går att mäta, utan att också göra det som behövs. Som en utmanare på en etablerad marknad är detta extra viktigt!”</em>
Nicholas Högberg, VD 3

YCDBRALAI – You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot

Format: Pocket, Inbunden, Ljudbok, E-bok

 

Arbeta mindre och få mer gjort. Den här boken handlar om att orka. Att orka ta reda på vad som är angeläget. Det är ofta lockande att istället ta den lätta vägen och bara jobba hårdare.

Den här boken handlar om att orka. Att orka ta reda på vad som är angeläget. Det är ofta lockande att istället ta den lätta vägen och bara jobba hårdare. Men det är ju en av världens äldsta sanningar: att genom att vara duktig och jobba jättehårt med fel sak kommer du inte att prestera önskvärt resultat.

Detta är en ovanligt rolig bok av en ovanligt rolig föreläsare, som dessutom kan visa sig vara mer tänkvärd än man först anar. Precis som de andra två böckerna i serien handlar den om vad som verkligen är angeläget i livet.

”En kompromisslös bok om att skapa verkliga resultat. Jag kommer att ha mycket stor användning av boken när jag fortsätter att bygga upp Spotify.” Martin Lorentzon, grundare av spotify

Hångla mer! En bok om att ge sig hän

Format: Pocket, Inbunden, Ljudbok, E-bok

 

Den här boken handlar om att våga. Att våga släppa in livet i livet och söka det opraktiska i tillvaron. Ärligt talat…

Den här boken handlar om att våga. Att våga släppa in livet i livet och söka det opraktiska i tillvaron. Ärligt talat. Vem vill sitta och titta tillbaka på sitt liv en dag och tänka: jag levde ett ”praktiskt” liv?

Detta är en ovanligt rolig bok av en ovanligt rolig föreläsare, som dessutom kan visa sig vara mer tänkvärd än man först anar. Precis som de andra två böckerna i serien handlar själva kärnan i boken om att ta reda på vad som verkligen är angeläget i livet.

”En välriktad spark i baken så man studsar upp ur vardagssoffan! En suverän bok som träffade rätt lite oftare än jag tänkt mig”
Henrik Schyffert, Komiker

Varför växer gräset – en trilogi med alla berättelserna ur serien

Format: Pocket, Inbunden, Ljudbok, E-bok

 

De tre böckerna i serien innehåller korta, kärnfulla, tänkvärda berättelser som har gjort succé med drygt 120 000 sålda exemplar.

VÄRLDENS BÄSTA KORTA BERÄTTELSER – JA, TROLIGTVIS

Vi har två huvudsyften med boken. Den ska erbjuda många olika perspektiv för egen reflektion och utveckling. Den ska också fungera som en resurs för dig som gör presentationer, utbildar eller håller tal och behöver inspiration inför ditt framträdande.

Berättelserna är kärnfulla och korta, inte broderade och poetiska. Språklig enkelhet har varit ledord för skrivandet. Många av dem är rena vandringshistorier som vi återgivit så neutralt som möjlligt.

En perfekt bok att ge bort! ”Kära läsare. Sedelärande historier låter lite torrt, dock är jag en stor diggare av sådana. I sin bästa form äro de som buljongtärningar, i koncentratet finns en klok och närande soppa av livsvisdom. Carpe Diem”. Lasse Åberg, diversearbetare

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om t ex nya föreläsningar, shower och böcker samt annat jag har på gång.