OM KLAS HALLBERG

Föreläsare Författare
Husfilosof

Klas Hallberg har en enastående förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang.

Han har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar.

P4 extra lotta bromé klas hallberg husfilosof
HUSFILOSOFEN

Klas är sedan 2015 husfilosof på Sveriges Radio, P4 Extra. Programmen sänds regelbundet, ca en gång i månaden. Med stor portion sunt förnuft, humor och värme delar Klas med sig av reflektioner över stort och smått.

Alla sändningar, lyssna här!

“Klas går runt och funderar på vad som händer i stort med både oss människor och det samhälle vi lever i. Han är oavbrutet intressant och relevant att lyssna på” – Babben Larsson

Klas har läst det mesta om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, hälsa och egen utveckling – och är ständigt intresserad av existentiella frågor.

Föreläsare Klas Hallberg Stora Inspirationsdagen
SCENKONSTNÄREN

Under de drygt 20 åren som Klas har satt upp sina egna shower har folk försökt genrebestämma det han gör. Själv kallar han det helt enkelt för tänkvärd underhållning.

PUBLIKRUSNING till aktuella Hela Sverige hånglar – en filsosofisk humorshow om att leva innan man dör. På Sverigeturné under 2018. Se turnéplan och boka biljetter här. Showen är en uppföljare av Hångla mer! som under åren 2004 – 2009 gick på Vasateatern i Stockholm.

Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska, som hade premiär 2013, blev också en succé och fyllde teatrar runt om i landet under tre år, med betyget 4.9 av 5.0 på ticketmaster.

Klas Hallberg hångla hedra mysteriet föreläsare show
FÖRFATTAREN

Klas är född och uppväxt i Karlstad och numera bosatt i Stockholm. Han har skrivit flera böcker i genren psykologi/management och sålts i ca en halv miljon exemplar.

Den senaste är “Hela Sverige hånglar! om att leva innan man dör” som från den 12 november 2018 finns i bokhandeln. Mer info och köp här! 

Övriga aktuella titlar är “Hångla mer!”, “YCDBRALAI (You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot)” och “Hedra mysteriet – mindfulness på Värmländska” och trilogin Varför växer gräset?”. Alla böckerna finns på Adlibris, Bokus och Storytel.

Klas vill med sina föreläsningar och humor hjälpa företag och organisationer att få syn på vad som är angeläget och få dem att våga göra det. Han hjälper deltagarna till insikter genom att de får skratta och bli berörda. Under drygt 20 år mer än en miljon människor inspirerats att sätta fart.

Läs mer om Klas föreläsningar här!

PRISREGN HÖSTEN 2018

Under åren har Klas flera gånger utsetts till Årets Talare och under hösten 2018 har utmärkelserna kommit tätt. Först förärades han med titeln Platinum Speaker, med högst betyg i Sverige av oberoende SpeakerRating.com, som under nio år har studerat 5000 talare.

“Klas har hittills högst poäng i Sverige. Han är en av få Platinum talare och kommer sannolikt att bli Diamond inom 6-12 månader”, säger David Phillips på SpeakerRating.com

I november fick Klas Stora Talarpriset som också är ett oberoende pris med motiveringen:

“Med en enkel finurlig dramaturgi och med stort hjärta gör vår vinnare skillnad och hjälper andra till framgång.”

Eventbyrån Eventyr överraskade också genom att utse Klas till Årets Talare.

PUBLIKEN OM KLAS

från föreställningen “Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska, Gröna Lundsteatern i Stockholm.

“Han hjälper oss att våga att inte vara så rädda”

Fler recensioner här på ticketmaster